Uppdatering om gårdsrenoveringen på Soldaten

Hej medlemmar!

I slutet av denna vecka (v. 35) har tätskiktet lagts klart över hela taket och dräneringsarbetet är därmed avslutat. Tätskiktet var det mest kritiska momentet i detta projekt och att få det på plats är en milstolpe för föreningen. Det som står på agendan under de kommande veckorna är åtgärd av båda infarter till gården där två länkplattor kommer att placeras, en vid respektive infart. Därmed kommer tillgängligheten till innergården att fortsätta vara begränsad. Blåljus har blivit hänvisade till att använda cykelbanan bakom S40-S54 ifall utryckning måste göras till någon av adresserna mellan S34 och S54.

Efter att nya länkplattor sats på plats kommer finplaneringsarbetet att inledas och utföras hela hösten. Uteplatserna kommer att iordningställas med nya stenplattor och nya staket och öppnas upp successivt för berörda medlemmar. Resten av gården kommer att återställas med jordmassor, stenmjölsytor och stenplattor. Ny belysning kommer att installeras. Mot slutet av projektet kommer ingången till källaren vid S54 också att åtgärdas. Den nya ingången kommer att placeras mer parallellt mot huskroppen.

Kort sagt, projektet tuffar på enligt plan och förväntas bli färdigt före årsskiftet. Tack för visad förståelse och tålamod.

/Styrelsen

« Tillbaka

window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-40900017-1');